Platenbeurs bezoeken

Als u een echte liefhebber bent van lp’s, raden we u aan eens een platenbeurs te bezoeken! Eastman Records neemt geregeld deel aan een platenbeurs en het is een goede mogelijkheid om eens te kijken wat wij in ons assortiment hebben. Tijdens zo’n beurs stallen er verschillende platenwinkels hun lp’s uit in een kraampje. Het is dé mogelijkheid voor u om uw ontbrekende plaat in uw collectie te vinden of een lp plaat te kopen van uw favoriete band!

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Waarom Eastman Records?

Deskundig advies
Ruim 30.000 titels
Verzending in 2 dagen

Waarom zou u een platenbeurs bezoeken?

Het is soms erg lastig om aan een collectorsplaat te komen die u graag wilt hebben. U kunt hiervoor winkel na winkel afgaan in hoop dat ze hem hier nog hebben liggen, maar een platenbeurs is uw uitgelezen kans. Over het algemeen zijn de platen die naar een platenbeurs worden gebracht nog in erg goede staat en kunt u ze nog gewoon afspelen. Afhankelijk van hoe zeldzaam een plaat is, varieert de prijs. Ook vraagt de ene winkel meer geld voor een plaat dan de andere. Door een platenbeurs te bezoeken krijgt u een goed beeld van wat een winkel te bieden heeft en kunt u uw collecties compleet maken. Eastman Records neemt van alle muziekgenres een groot scala platen mee naar zo’n beurs. Folkmuziek en popmuziek of Latijns-Amerikaanse muziek, alles stallen we uit. Kijk wanneer de eerste volgende platenbeurs is in de agenda en kom ons bezoeken!

lp platen
lp platen in kast

Bezoek ons en koop uw ontbrekende plaat

Vooral in de wintermaanden zijn er veel beurzen en daarom kunt u dan goed een platenbeurs bezoeken. Kijk ook eens in onze online winkel of daar iets tussen zit wat u wilt kopen. Als u in de buurt van Arnhem woont, kunt u natuurlijk ook onze winkel in Didam bezoeken. Heeft u vragen over ons aanbod of over de beurzen waar wij staan? Neem dan contact op via het contactformulier, of stuur een e-mail naar eastmanrecords14@gmail.com.

Bekijk ruim 30.000 titels in de webshop!