Lp-platen kopen

Bent u op zoek naar een webshop waar u lp-platen kunt kopen? Bij Eastman Records verkopen we vinyl platen van alle muziekstijlen. We hebben een ruime collectie van de grootste klassiekers tot de recentere hits. Heeft u thuis een lp-speler of bent u een echte verzamelaar van vinyl platen? Dan raden we u zeker aan bij ons uw collectie uit te breiden door lp-platen te kopen.

Neem contact op en bespreek de mogelijkheden!

Waarom Eastman Records?

Deskundig advies
Ruim 30.000 titels
Verzending in 2 dagen

Lp-platen van verschillende bands en genres kopen

Wij zijn er voor zowel de koper als de verkoper. Naast het kopen van lp-platen is het namelijk ook mogelijk om uw oude lp-platen aan ons te verkopen. We komen dan samen tot de beste prijs en wij zorgen ervoor dat een ander heel gelukkig wordt met uw platen. Als koper heeft u een hele goede kans dat wij precies de ontbrekende plaat van uw verzameling hebben. In onze webshop vindt u ruim 30.000 titels in alle verschillende muziekstijlen. Bent u op zoek naar folk- of countrymuziek? Dat vindt u bij ons. Ook als u een liever jazzmuziek luistert, kunt u hier genoeg lp-platen van kopen in onze webshop en in onze winkel in Didam, nabij Arnhem. We raden u ook zeker aan om uw lp-platen te kopen op een platenbeurs. Hier kunt u ons ook geregeld vinden.

lp platen
lp platen in kast

Koop uw platen nu in onze webshop

De beste lp-platen kunt u bij ons in de webshop of in onze winkel in Didam kopen. Zoek op een specifieke artiest of muziekstijl en bekijk welke platen u graag wilt hebben. Kijk ook eens naar ons verzendbeleid om de tarieven voor verzending in te zien. Heeft u vragen over een specifieke plaat of onze collectie? Neem dan contact met ons op door het contactformulier in te vullen, of stuur een e-mail naar eastmanrecords14@gmail.com.

Bekijk ruim 30.000 titels in de webshop!